DUPLEX 1400–10100 Basic-V

Гъвкава компактна климатична система Гъвкава компактна климатична система DUPLEX 1400–10100 Basic-V 

Съвсем ново поколение на нашите персонализирани ОВК устройства, с топлообменник за възстановяване на топлина с кръстосан поток, с всички изходи насочени нагоре. Философията на тези агрегати е същата като при Basic гамата, но конструкцията е разработена с уникален дизайн, като въздухоструйниците са насочени нагоре, което решава проблема за свързване на въздуховоди, което може да спести място. Подобно на Basic версията за вътрешен монтаж, сто процентовата персонализация, ефективността на оползотворяване на топлината до 75%, интегрираното отопление и охлаждане и отличната компактност са нещо естествено.
Камерите са проектирани изключително за приложения, които не попадат в обхвата на Регламент (ЕО) 1253/2014 на Комисията.

 [YTB]   Търговско видео DUPLEX Basic

 [PDF]    Търговски каталог DUPLEX Basic

 [PDF]    Tехнически каталог DUPLEX 1400–10100 Basic-V

[ATREA] Селективен софтуер


Ползи

DUPLEX Flexi имат много важни конкурентни предимства, отнасящи се до тяхната конструкция и бизнес философията, която е съгласувана с водещи европейски търговци на едро.

прочети всичко

Нашият селективен софтуер

ATREA BULGARIA LTD. предлага софтуер за избор на камерите DUPLEX за използуване от проектанти. Програмата в момента се разпространява свободно ...

прочети всичко

PHI сертификат

Щастливи сме да Ви съобщим, че ATREA постигна нов успех, който подтвърждава , че сме лидер във вентилационната техника и рекуперацията, както претендираме в нашият слоган.

прочети всичко