DUPLEX 1400–15100 Basic

Гъвкава компактна климатична система Гъвкава компактна климатична система DUPLEX 1400–15100 Basic 

Най-новото поколение персонализирани ОВК (отопление, вентилация и климатизация) инсталации с топлообменници за възстановяване на топлината. Тази гама е по-евтина версия на най-висококачествената паралелна гама DUPLEX Multi. Гамата DUPLEX Basic е снабдена с топлообменник с кръстосан поток, с до 75% ефективност на оползотворяване на топлината и два вида система за управление - система за управление от висок клас RD5, с опция за връзка с интернет или по-икономичната система за управление CPM, със сензорен контролер CPM или ротационен контролер CP 10 RA.
Камерите са проектирани изключително за приложения, които не попадат в обхвата на Регламент (ЕО) 1253/2014 на Комисията.

 [YTB]   Търговско видео DUPLEX Basic

 [PDF]    Търговски каталог DUPLEX Basic

 [PDF]    Tехнически каталог DUPLEX 1400–15100 Basic

[ATREA] Селективен софтуер


Ползи

DUPLEX Flexi имат много важни конкурентни предимства, отнасящи се до тяхната конструкция и бизнес философията, която е съгласувана с водещи европейски търговци на едро.

прочети всичко

Нашият селективен софтуер

ATREA BULGARIA LTD. предлага софтуер за избор на камерите DUPLEX за използуване от проектанти. Програмата в момента се разпространява свободно ...

прочети всичко

PHI сертификат

Щастливи сме да Ви съобщим, че ATREA постигна нов успех, който подтвърждава , че сме лидер във вентилационната техника и рекуперацията, както претендираме в нашият слоган.

прочети всичко