DUPLEX 1400–15100 Basic-N

Гъвкава компактна климатична система Гъвкави компактни въздухообработващи машини DUPLEX 1400–15100 Basic-N 

Отлично, съвсем ново поколение на нашите персонализирани компактни ОВК устройства за монтаж на покрив. Тези агрегати могат да бъдат 100% съобразени с нуждите на клиента и разполагат с професионален нов топлообменник с кръстосан поток, с ефективност на оползотворяване на топлината до 75%. Агрегатите DUPLEX Basic могат по избор да бъдат оборудвани с вградени аксесоари - водно или електрическо отопление, водно или директно охлаждане, спирателни клапани, байпас клапан, рециркулация и т.н. Специална характеристика на това ново поколение е подобрената компактност с максимално фокусиране върху минималната височина и иновативното решение на АТРЕА за елиминиране на топлинните загуби.
Камерите са проектирани изключително за приложения, които не попадат в обхвата на Регламент (ЕО) 1253/2014 на Комисията.

 [YTB]   Търговско видео DUPLEX Basic

 [PDF]    Търговски каталог DUPLEX Basic

 [PDF]    Tехнически каталог DUPLEX 1400–15100 Basic-N

[ATREA] Селективен софтуер


Ползи

DUPLEX Flexi имат много важни конкурентни предимства, отнасящи се до тяхната конструкция и бизнес философията, която е съгласувана с водещи европейски търговци на едро.

прочети всичко

Нашият селективен софтуер

ATREA BULGARIA LTD. предлага софтуер за избор на камерите DUPLEX за използуване от проектанти. Програмата в момента се разпространява свободно ...

прочети всичко

PHI сертификат

Щастливи сме да Ви съобщим, че ATREA постигна нов успех, който подтвърждава , че сме лидер във вентилационната техника и рекуперацията, както претендираме в нашият слоган.

прочети всичко