DUPLEX 1400–2400 Silent-N

Различни компоненти на системите DUPLEX 1400–2400 Silent-N 

Компактни вентилационни устройства за покривен монтаж с рекуператор и интегрирани шумозаглушители. Камерите се предлагат в два типоразмера - DUPLEX 1400 и 2400 Silent-N - и са предназначени за вентилация на всички обществени и жилищни сгради, където приоритети са ниските акустични нива и намалено застроено пространство. Интегрираните шумозаглушители и изходи, поставени непосредствено под уреда от страната на подавания и отработен въздух, елиминират конвенционалните решения с монтаж на въздуховоди и шумозаглушители на покрива.

Устройствата имат регулируема основна рамка и са снабдени с вибрационни изолатори, за да се понижи пренасянето на вибрации в строителните конструкции. Предлагат се няколко класа интегрирани системи за управление, включително системата за управление от висок клас серия RD5 с интегриран уеб сървър и интернет връзка, седмично програмиране, автоматична защита от замръзване на топлообменника, постоянен поток на въздуха или вентилация с постоянно налягане и контрол на мощността с помощта на сензори (напр. CO2).

 [PDF]    Tехнически каталог DUPLEX 1400–2400 Silent-N

[ATREA] Селективен софтуер

Ползи

Компактност – над 60 % редукция на място; Лесна инсталация без вторични разходи; Собствено производство на разнообразни рекуператори с ефективност от 50 до 92 % ...

прочети всичко

Нашият селективен софтуер

ATREA BULGARIA LTD. предлага софтуер за избор на камерите DUPLEX за използуване от проектанти. Програмата в момента се разпространява свободно ...

прочети всичко

Системи

В случай,че изучавате използването на камерите на ATREA в многофункционална сграда, можете лесно да задържите курсора на мишката върху многофункционалната сграда и кликнете върху вашия избор.