DUPLEX 500–9000 MultiEco

Гъвкава компактна климатична система Гъвкава компактна климатична система DUPLEX 500–9000 MultiEco 

Съвсем ново поколение на нашите персонализирани компактни ОВК устройства. Тези агрегати могат да бъдат 100% съобразени с нуждите на клиента и са оборудвани с нашия професионален S7 топлообменник с ефективност на оползотворяване на топлината до 93%. Модулите DUPLEX MultiEco могат по желание да бъдат снабдени с вградени или външни аксесоари - водно или електрическо отопление, водно или директно охлаждане, спирателни клапи, байпас клапа, рециркулация и т.н. Агрегатите се предлагат и в широк диапазон от монтажни позиции, включително монтаж под тавана, за удовлетворяване на изискванията на всякакви проекти. Устройствата DUPLEX MultiEco са оптимизирани за изпълнение на изискванията на Регламент на Комисията (ЕС) № 1253/2014 ("Екодизайн").

 [YTB]   Търговско видео DUPLEX MultiEco

 [PDF]    Търговски каталог DUPLEX MultiEco

 [PDF]    Tехнически каталог DUPLEX 500–9000 MultiEco

[ATREA] Селективен софтуер

ErP 2018


Ползи

DUPLEX Flexi имат много важни конкурентни предимства, отнасящи се до тяхната конструкция и бизнес философията, която е съгласувана с водещи европейски търговци на едро.

прочети всичко

Нашият селективен софтуер

ATREA BULGARIA LTD. предлага софтуер за избор на камерите DUPLEX за използуване от проектанти. Програмата в момента се разпространява свободно ...

прочети всичко

PHI сертификат

Щастливи сме да Ви съобщим, че ATREA постигна нов успех, който подтвърждава , че сме лидер във вентилационната техника и рекуперацията, както претендираме в нашият слоган.

прочети всичко