DUPLEX 650–3600 Flexi 2

Гъвкава компактна климатична система Гъвкава компактна климатична система DUPLEX 650–3600 Flexi 

Сериино произведени гъвкави компактни климатични камери проектиран за вътрешен монтаж, с противотоков рекуператор с ефективност до 93 % и високоефективни EC вентилатори. Камерите се доставят във версия, която позволява те да бъдат инсталирани както на пода, така и под окачен таван. В добавка, посоките на камерата могат да се сменят по време на монтажа, т.е. нагнетяваният и засмукваният въздух могат да се обръщат. Това осигурява висока вариантност по време на инсталация на място. Опционалните аксесоари (водни регистри, клапи и др.) по принцип се инсталират извън камерата. В зависимост от функциите, които желаете да изпълняват – комфорт и оперативност, камерите могат да бъдат съоръжени с някоя от разполагаемите контролни системи или да се управляват ръчно, чрез настройки по време или чрез сензори (напр. влага или CO2).  Камерите са достъпни и в т.нар “хидиенна версия” със сертификат от Германският Институт за Хигиена на Топлотехническо Оборудване ILH Берлин.

 PHI LogoTÜV[YTB]   Търговско видео DUPLEX 650–3600 Flexi

 [PDF]    Търговски каталог DUPLEX 650–3600 Flexi

 [PDF]    Tехнически каталог DUPLEX 650–3600 Flexi

[ATREA] Селективен софтуер


Ползи

DUPLEX Flexi имат много важни конкурентни предимства, отнасящи се до тяхната конструкция и бизнес философията, която е съгласувана с водещи европейски търговци на едро.

прочети всичко

Нашият селективен софтуер

ATREA BULGARIA LTD. предлага софтуер за избор на камерите DUPLEX за използуване от проектанти. Програмата в момента се разпространява свободно ...

прочети всичко

PHI сертификат

Щастливи сме да Ви съобщим, че ATREA постигна нов успех, който подтвърждава , че сме лидер във вентилационната техника и рекуперацията, както претендираме в нашият слоган.

прочети всичко