Защо вентилационен и климатичен таван?

Атрактивно решение с оптимално засмукване и осветителни функции. Не само за кухни, но също за кантини или демонстрационни кухни. Цените са съобразени със системата на абсорбаторите. Предназначени за кухни от всякаква големина.
повече ..

Защо смукателен абсорбер?

Широк ред от различни видове за засмукване с интегриране на рекуператор. Опция за доставка на цялостна вентилационна и климатична система. Предназначен за малки и средни по големина кухни.
повече ..

Как да проектираме подходяща система за индустриални кухни?

This section tells you all you need to know about designing a proper system and things to avoid. Intended primarily for catering facility operators.


прочети повече ..

Защо ATREA?

ATREA BULGARIA LTD. произвежда основните системни компоненти, което включва DUPLEX вентилационни системи с рекуперация, вентилационни и климатични тавани, абсорбатори, вентилационни системи за топловъздушна обработка на къщи и апартаменти,  както и контролни системи за тях.

Какво предлагаме?

Собствени продукти, консултантски услуги, изготвяне на проекти или документация за проекти. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас.Cвържете се с нас